Pomagaj GRS Kamnik z SMS , foto: Simon Kurinčič
Kamniški hribi 1, foto: Urban Novak
 

Novice

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, petek, 18. september 2015, ogledov: 3902

Seveda pa ni manjkalo tudi ostalih radosti ...

Pretekli vikend (12. 9. in 13. 9.) sta Simon in Blaž organizirala tabor na Kamniškem sedlu, sicer prvotno planiran na Klemenči Jami. Dobra udeležba (21 osebkov vseh vrst) je prinesla dobro vzdušje, nam tečajnikom pa predvsem novih izkušenj in znanja ...

Nekaj se nas je zbralo v soboto, ob 6:00 pred Kulturnim domov v Kamniku, nekateri pa so nas pričakali že kar na Sedlu saj so prišli gor že v petek zvečer. Simon je nato sestavil naveze. Večina je nato odšla v vzhodno steno Brane (dopoldansko sonce), peščica pa tudi v Planjavo. Večina nas je splezala po dve smeri, nekateri pa celo tri.

Po vrnitvi vseh navez pozno popoldne iz stene (zvečer se nam je pridružil še Bojč) smo naredili analizo dneva. Izkušenejši iz naveze so izpostavili boljše in slabše dele delovanja naveze oz. tečajnikov ter napotke za v bodoče. Tako smo tečajniki nadgradili znanje in smo izpostavljene napake že takoj naslednji dan popravili, ko smo v spremenjenih navezah znova plezali v klasičnih smereh. Nekateri smo celo že malo plezali v vodstvu. Popoldne smo se zopet zbrali in skupaj sestopili.

Tako smo uspešno zaključili učenju namenjen vikend. Seveda pa ni manjkalo tudi ostalih radosti ...

Besedilo: Blaž Lipar

Fotogalerija
Avtor/ica: Simon Kurinčič

Seveda pa ni manjkalo tudi ostalih radosti ...
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.
Iskanje med novicami