Pomagaj GRS Kamnik z SMS , foto: Simon Kurinčič
Kamniški hribi 1, foto: Urban Novak
 

Novice

Objavil/a: Marko Petek, torek, 19. oktober 2010, ogledov: 3690

Poligon Perovo

Na četrtkovem sestanku smo se dogovorili, da bo v četrtek, 21. oktobra na Perovem organizirana še ena akcijo. Tokrat bomo prostor očistili zemlje in mahu, kar nam prejšnjič ni uspelo.

Akcija bo potekala od 15. ure dalje pa do sestanka. Namen sem že napisal zgoraj, zato se lahko organizirate po svoje. Lahko pridete tudi dopoldne, če vam to bolj ustreza.

Od orodja priporočam, da prinesete kakšno lopato, matiko ali tudi kaj manjšega temu podobnega, metlo ali majhno omelo. Tisti, ki bo čistil steno, naj prinese še pas, čelado, vrv in neko varovalo. Urban se je angažiral, da bo pri tem pomagala tudi šola.

Prejšnjič nismo uspeli usposobiti agregata. Če lahko kdo priskrbi agregat do četrtka naj mi javi, da Boška prosim za štemarco. Dobro bi bilo, da odstranimo še tisti dve skali.

Trenutno pod prečko leži tapison, ki služi, da se s plezalkami ne stopa po zemlji. Ta je že uničen, čeprav se mi zdi, da je dobro služil namenu. Če ima kdo možnost, da priskrbi novejši kos tapisona, naj mi sporoči. Mogoče, Vital, če kje menjaš star tepison ali kdor koli?

Prosim za sodelovanje. Zdi se mi, da ta stena nekako pripada nam in se mi zdi prav, da zanjo tudi poskrbimo. Po mojih izkušnjah tudi domačini raje tam vidijo plezalce kot koga drugega.

Marko
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.
Iskanje med novicami