Pomagaj GRS Kamnik z SMS , foto: Simon Kurinčič
Kamniški hribi 1, foto: Urban Novak
 

Novice

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, nedelja, 27. september 2009, ogledov: 3765

Ta veseli dan ali »glej, glej, kdo se ženi«

gore-ljudje.net, Dušan Škodič: Irena in Vlado sta nas presenetila ...

... z najavo skoka v zakonski stan. Najprej smo seveda pomislili, da nam je "konkurenca" zgolj podtaknila dezinformacije, saj smo že navajeni, da lahko od Vladota pričakujemo vse, razen pričakovanega. Tokrat smo se zmotili in ni mi žal, da sem v soboto dopoldne poslal v Kamnik našo delegacijo (beri: sebe), preveriti kaj je na stvari.Zbrana množica prijateljev iz verajna pred občinsko stavbo mi je dala vedeti, da gre zares, še posebno po tem, ko sem opazil, da mladoporočencema pripravljajo zaroto s torto. Šerki je bil pri tem tako neučakan, da jo je skoraj poslal v glavo receptorju upravne enote, ki ga je firbec poslal ven pogledat kaj se dogaja. Nekaj minut za tem smo le dočakali pravi izhod in slapovi riža so obetali kamniškim golobom bogato sobotno kosilo.

Skupaj z vsemi sta morala zapeti tudi planinsko pesemObjavljam nekaj utrinkov veselega dogajanja, ki se je začelo že tri dni prej s fantovščino, včeraj popoldne pa nadaljevalo s hribovskim piknikom, ki je bil zaradi spoštovanja do miru v gorah prestavljen na dolinsko lokacijo. Na to lahko dodam le še tisto oguljeno frazo, da imam še vedno moker jezik!

Fotografij s fantovščine in kasnejšega dogajanja, pa zaradi spoštovanja in obzirnosti do konkurence žal ne bomo objavili. ;)

Urednik Planinskega vestnika in pisec planinskih vodnikov Vladimir Habjan in Irena Mušič, tudi soavtorica in sotrudnica pri urednikovanju revije, sta se torej odločila še za uradno potrditev skupne življenjske poti.
Vsi skupaj jima želimo veliko sreče na njej!

 

Dušan Škodič
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.
Iskanje med novicami