Pomagaj GRS Kamnik z SMS , foto: Simon Kurinčič
Kamniški hribi 1, foto: Urban Novak
 

Novice

Objavil/a: Franc Miš, petek, 10. april 2009, ogledov: 3749

Kamniški memorial za smučko in cepin

Planinsko društvo Kamnik - Alpinistični odsek
in Gorska reševalna služba Kamnik

vabita na

Kamniški memorial za smučko in cepin,

ki bo v ponedeljek, 13. aprila 2009 na Kamniškem sedlu.Prireditev je posvečena v spomin vsem članom PD Kamnik, ki so svojo življenjsko pot končali v gorah.

Časovni potek: od 8.00 do 10.00 ure prijave, podelitev evidenčnih kartončkov in start Na sedlu - Pri pastirjih (skupinski start ob 9.00 uri), do 12.00 ure žigosanje evidenčnih kartončkov v koči na Kamniškem sedlu, ob 14.00 uri podelitev diplom in druženje v Kamniški Bistrici.
Udeleženci se delijo v dve kategoriji:
»za smučko« (vzpon in spust s smučmi),
»za cepin« (vzpon in sestop).
Obvezna oprema:
kategorija za »smučko«: cepin, dereze, smuči,
kategorija za »cepin«: cepin, dereze.
Proga: start Na sedlu - Pri pastirjih, vzpon do koče na Kamniškem sedlu (kontrolna točka), spust oziroma sestop do cilja Na sedlu - Pri pastirjih.
Čas: spominsko značko in diplomo prejme udeleženec, ki opravi vzpon in spust oz. sestop v časovnem limitu, ki bo objavljen na startu.
Varnost: vsak udeleženec sodeluje na lastno odgovornost. Organizator si pridržuje pravico prestaviti kontrolno točko glede na vremenske in varnostne razmere na drugo – varnejše mesto. GRS Kamnik bo poskrbela za reševalno službo.
Prijave: PD Kamnik, Šutna 42, 1240 Kamnik ali po e-pošti: franc.mis@siol.net, dom v Kamniški Bistrici, Na sedlu - Pri pastirjih (na dan memoriala do 10.00 ure).
Startnina: Ob prijavi oziroma ob dvigu evidenčnega kartona se plača startnina v znesku 7 €. V startnino je všteto: zavarovanje, spominska značka in diploma, čaj in enolončnica v Kamniški Bistrici.

Na predvečer in na dan prireditve bo koča na Kamniškem sedlu odprta.


Vabljeni !                                                                                                                               AO Kamnik in GRS Kamnik

Fotogalerija

Vabilo
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.
Iskanje med novicami